Ne găsești și pe:

Întrebări frecvente

Home Întrebări frecvente

CARE ESTE SUMA PE CARE O POT ÎMPRUMUTA?

Împrumut cu mașină îți oferă până la 60% din valoarea mașinii, în funcție de marca autoturismului și de vechimea lui.

CUM ȘI CÂND PRIMESC BANII?

Suma de bani împrumutată o primiți în 60 de minute în contul dumneavoastră bancar, după semnarea contractului cu compania noastră.

CE COMISION/DOBÂNDĂ VOI PLĂTI LA SUMA ÎMPRUMUTATĂ?

Comisionul mediu este de 0,195% pe zi. Acesta este flexibil și negociabil, scăzând semnificativ în funcție de suma împrumutată și de modelul autoturismului Nu există nici un fel de alte comisioane.

POT RETURNA ANTICIPAT CREDITUL/ÎMPRUMUTUL?

Da, puteți returna anticipat valoarea împrumutată. Comisionul/dobânda pentru suma împrumutată se va percepe strict pentru perioada în care ați beneficiat de împrumut/credit (mimim 15 zile).

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL ÎN CARE NU RETURNEZ ÎMPRUMUTUL/CREDITUL LA TIMP?

Puteți opta pentru prelungirea contractului de credit/împrumut cu condiția achitării comisionului/dobânzii pentru perioada scadentă.

CÂND MI SE RETURNEAZĂ AUTOTURISMUL?

Autoturismul se înapoiază clientului după ce a achitat suma împrumutată și comisionul aferent.

MAȘINĂ MEA ESTE ÎN SIGURANȚĂ?

La preluarea autoturismului se fac poze în interior și exterior, se notează kilometrajul, iar apoi mașina este sigilată și păstrată în parcul auto propriu. Acesta este monitorizat 24/24. Mașina va fi returnată în aceeași stare (aspect, kilometraj și funcționare), după achitarea comisionului de împrumut și a valorii creditului solicitat prin procedura de amanetare. Totodată, vă puteți vedea mașina pe camerele de supraveghere de pe calculatorul, laptopul sau telefonul dumneavostră 24 ore/zi, 7 zile/săptămâna.

POT VINDE AUTOTURISMUL CU CARE GARANTEZ?

Dacă doriți să vindeți mașina, vă oferim posibilitatea de prezentare a autoturismului cu care ați garantat în cadrul parcului nostru auto, eventualilor clienți. Cu atât mai mult, noi ne putem ocupa pentru dumeavoastra de postarea anunțurilor de vânzare pe siteurile de specialitate, cât și de redactarea documentelor de vânzare – cumparare ale mașinii.