Tot ce trebuie sa stii despre cel mai rapid credit

Intrebari Frecvente

Imprumut cu masina iti ofera pana la 50% din valoarea masinii, in functie de marca autoturismului si de vechimea lui.

Suma de bani imprumutata o primiti pe loc, in numerar sau in contul dumneavoastra bancar, dupa semnarea contractului cu compania noastra.

Comisionul mediu este de 0,195% pe zi. Acesta este flexibil si negociabil, scazand semnificativ in functie de suma imprumutata si de modelul autoturismului Nu exista nici un fel de alte comisioane.

Da, puteti returna anticipat valoarea imprumutata. Comisionul/dobanda pentru suma imprumutata se va percepe strict pentru perioada in care ati beneficiat de imprumut/credit (mimim 15 zile).

Puteti opta pentru prelungirea contractului de credit/imprumut cu conditia achitarii comisionului/dobanzii pentru perioada scadenta.

Autoturismul se inapoiaza clientului dupa ce a achitat suma imprumutata si comisionul aferent.

La preluarea autoturismului se fac poze in interior si exterior, se noteaza kilometrajul, iar apoi masina este sigilata si pastrata in parcul auto propriu. Acesta este monitorizat 24/24. Masina va fi returnata in aceeasi stare (aspect, kilometraj si functionare), dupa achitarea comisionului de imprumut si a valorii creditului solicitat prin procedura de amanetare. Totodata, va puteti vedea masina pe camerele de supraveghere de pe calculatorul, laptopul sau telefonul dumneavostra 24ore/zi, 7zile/saptamana.

Daca doriti sa vindeti masina, va oferim posibilitatea de prezentare a autoturismului cu care ati garantat in cadrul parcului nostru auto, eventualilor clienti. Cu atat mai mult, noi ne putem ocupa pentru dumeavoastra de postarea anunturilor de vanzare pe siteurile de specialitate, cat si de redactarea documentelor de vanzare –cumparare ale masinii.

Aveti întrebari ?

Nu ezitati sa ne intrebati.

Cere acum un Credit rapid

Completeaza acest formular si in scurt timp echipa noastra te va contacta pentru detalii legate de creditul auto

Inmatriculat in Romania
 Da Nu

Dovada plata taxa de mediu
 Da Nu

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta, de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de www.imprumutcumasina.ro

captcha

Introduce-ti codul de mai sus

Prin trimiterea acestui formular declar ca am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate

Call Now ButtonSolicita informatii acum -->